Meride


De kosten van een crematie zijn lager dan de kosten voor een begrafenis. Zo zijn er bij een begrafenis grafkosten en er wordt vaak voor een duurdere kist gekozen. Deze basis kosten crematie liggen tussen de 2.200 en 3.000 euro.

Een uitvaartverzorger rekent ongeveer 1500 euro voor een crematie en voor werk in het weekend vragen ze in de meeste gevallen een toeslag. Meride is een uitvaartverzorger die het regelen van een crematie of uitvaart voor u uit handen neemt.

De crematiekosten uitgelegd door Meride

Normaal gesproken zijn de kosten van een crematie lager dan de kosten die een begrafenis met zich meebrengt. Zo zijn er bij een begrafenis grafkosten en wordt er vaak voor een duurdere kist gekozen.

Bij elke uitvaart zijn er een aantal basiskosten of je kiest voor een crematie of een begrafenis, zal niets voor deze kosten uitmaken. In deze zogenoemde basiskosten zijn de diensten van de uitvaartverzorger opgenomen, de verzorging van de overledene en de kist.

Basiskosten liggen gemiddeld tussen de 2.200 en 3.000 euro, maar er zijn plaatselijk grote prijsverschillen. Voor meer informatie kun je het beste even de website van Meride.nl.